Ride 4 Kids - Zeeland op de Fiets

Zeeland op de Fiets
Ga naar de inhoud
* Goede Doelen  :  Ride 4 Kids Zeeland.
      Fietsen en Goede Doelen :
>  stuur je info naar:   info@zeelandopdefiets.nlRIDE4KIDS ZEELAND NAAR TIENDE PYRENEEEN CHALLENGE
OP 15, 16 EN 17 SEPTEMBER 2021

NIEUW IN 2021 : GRAVEL ROUTES


Bekijk de teamleden van Ride4Kids Zeeland:

GA JIJ DE UITDAGING AAN?
 
Doe mee als deelnemer, “fietser, hardloper of wandelaar aan de Ride4Kids Pyreneeen Challenge 2021 en verleg je grenzen. Neem de uitdaging aan en beleef een prachtig avontuur. Kom in actie om de bergen te beklimmen en om geld in te zamelen voor het medicijnonderzoek om Metabole ziekten te stoppen.
Meer info over deelname : https://www.facebook.com/R4KZLD/


GEEN PYRENEEEN CHALLENGE RIDE4KIDS ZEELAND IN 2020

Helaas heeft het bestuur deze zware beslissing moeten nemen! Op naar volgend jaar (2021)!  
RIDE 4 KIDS ZEELAND IN 2020 NIET NAAR FRANKRIJK
WEGENS CORONA PERIKELEN


In de aanloop naar het fietsevenement Pyreneeen Challenge 2020 werden verschillende evenementen georganiseerd. Middels de spontane bijdrages van deelnemers, bedrijven en supporters kon de Zeeuwse fietsgroep het sponsorpakket van Ride 4 Kids Zeeland uitbreiden. In deze formule kunnen nog meer zieke kinderen geholpen worden.Foto : Team 2019.
Goede Doel : Ride4Kids ondersteunt diverse onderzoeken die gericht zijn op verbetering van de kwaliteit van leven van kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Tevens is er oog voor het steunen van kinderen en hun families in het verlichten van hun dagelijkse zorgen. (28 augustus 2020)
WARME RIDE4KIDS "PAPFLAPPENTOCHT" 2020
OVER WALCHEREN EN ZUID BEVELANDIn verband met de corona maatregelen was er dit jaar geen Papflappen groepsrit van Ride4Kids. Het Team Zeeland had echter een leuk alternatief op touw gezet waardoor de fietsers toch een Papflap konden halen en hiermee het goede doel steunden. In deze opzet werden uiteraard de adviezen van het RIVM en de NTFU gevolgd.

In week van 21 t/m 27 juni werd individueel gefietst of in kleine groepen tot maximaal 4 personen. Na de digitale inschrijving ontvingen de fietsers de route van 60 of 80 km. Op zaterdag 27 juni was de grote smuldag bij banketbakkerij Koppejan in Koudekerke: de papflappen smaakten heerlijk. In de bakkerij konden de fietsers tevens hun donaties voor Ridd4Kids afgeven. De organisatiegroep van Ride4Kids Zeeland meldde een opbrengst van 626 euro.
SPINNINGMARATHON 2020 IN SEROOSKERKE BIJ FITNESS DE DRIEHOEK :

OPBRENGST 393,20 VOOR RIDE4KIDS ZEELAND.

Foto : Organisatie / februari 2020


MTB PEPERNOTENTOCHT 2019 MET 269 DEELNEMERS :

2.160 EURO VOOR RIDE 4 KIDS ZEELAND.
Foto : Paul Stroo

De 3 de MTB Pepernotentocht in november 2019 van Ride 4 Kids is prima verlopen voor de deelnemers en organisatoren. Het was een prachtige fietsdag langs de Zeeuwse kust met de afstanden 35 of 55 km.

Reactie van de organisatie : Duizendmaal dank voor dit mooie evenement. We hebben pepernoten gezien, maar nog veel meer: Enthousiaste mensen, heel veel complimenten, blubber, bos en duin. Het was een geweldige dag.  De Pepernotentocht 2019 heeft een opbrengst van 2.160 euro.  Hier zijn we super blij mee en ook wel een beetje trots. Weer een stap in de zoektocht naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekte.Terug naar de inhoud