Omloop van Vogelwaarde - Zeeland op de Fiets

Zeeland op de Fiets
Ga naar de inhoud
* Wielrennen  :  Klassieker Omloop van Vogelwaarde  &  Ronde van Hengstdijk On Tour.


OMLOOP VAN VOGELWAARDE VERVALT IN 2020 WEGENS CORONA CRISIS

In Vogelwaarde en Hengstdijk staan in 2020 geen wielerkoersen op het sportprogramma.

Toelichting organisatie:  
Omdat er tot 1 september geen evenementen mogen worden gehouden zijn we genoodzaakt om onze twee wedstrijden in Vogelwaarde (klassieker/omloop Ronde van Hengstdijk On Tour) en Hengstdijk (criterium Rondje Putting) af te gelasten. Het is een zure appel waar iedereen doorheen zal moeten bijten maar het is nu eenmaal niet anders.
We gaan op naar 2021 om dan hopelijk wel onze koersen weer te kunnen rijden. We danken onze sponsoren voor de steun die we kregen.


De wedstrijden worden in 2021 niet meer georganiseerd met de WAOD maar in samenwerking met Trimbelangen Midden Zeeland TMZ van voorzitter Leo Bakker (foto).   Bekijk het parcours met een omloop van 11,5 km. rond Vogelwaarde.

 
RONDE VAN HENGSTDIJK ON TOUR 2019

 NEDERLANDSE TITELSTRIJD BIJ WIELERORGANISATIE WAOD

Foto's : Freddy Scheele.    Volgens de organisatie was het Zeeuws Vlaamse wielerevenement in Omloop van Vogelwaarde / Ronde van Hengstdijk On Tour weer een geweldige sportdag. De omstandigheden waren prima met milde temperaturen in een sociale fietssfeer. De toeschouwers konden volop genieten van prachtige koersen en mooie winnaars. Voor de Nederlandse deelnemers bij de WAOD vormde de wedstrijd het Nederlands kampioenschap.

 
Kampioenen Nederland 2019 bij de WAOD :
Wim de Waal, Patrick van Straten, Ronald Gort, Michel de Koning en Roy Guequierre.Terug naar de inhoud