ID Cycling - Zeeland op de Fiets

Zeeland op de Fiets
Ga naar de inhoud
* Wielrennen  :  ID Cycling Zeeland.           * Tips  :  info@zeelandopdefiets.nlID RENSTER IRMA VAN DUIJN (SCHOONDIJKE) VERLAAT WIELERSPORT

Bron : PZC 30 juli 2020
JOANNATAN DUINKERKE STOPT MET WIELRENNEN.  

DE ZEEUWSE ID RENNER BEHAALDE 124 ZEGES VAN SEPTEMBER 2007 TOT JANUARI 2020

Bron : PZC januari 2020


ID RENNER JOANNATHAN DUINKERKE (30) UIT KAPELLE VERLAAT DE KOERS


Lees meer hierover :ID voorman en promotor Jan de Jonge (links op de foto) reageert verrast :  Das best schrikken. Namens ons allemaal bij de ID heel veel succes met je maatschappelijke loopbaan. En met een eindje hardlopen misschien?
JOANNATHAN DUINKERKE NEDERLANDS KAMPIOEN VELDRIJDEN 2020

Foto : facebook.   
In Rucphen reed ID coureur Joannathan Duinkerke na een zware trainingsperiode naar de Nederlandse titel 2020. Op het Baanvelden parcours versloeg de Kapelse routinier alle concurrenten en ging als solist over de streep. Hij mocht bij de huldiging de nationale trui aantrekken en kreeg de gouden plak.          2. Hugo Faber   Deventer         3. Walter Pollet     Hulst          4 Tonnie Hoogstraate   Terneuzen.ZEEUWSE RENNERS BIJ ID CYCLING NEDERLAND

ID staat voor "Intellectual Disability", oftewel mensen met een verstandelijke beperking.
 
De doelstelling is om de leden -in de leeftijdscategorie 16 tot 62 jaar- een zinvolle, sportieve en plezierige vrijetijdsbesteding te geven.

ID-Cycling Nederland heeft meer dan 75 leden, die bovenal trainen voor het plezier. Maar ze nemen ook deel aan wedstrijden en toertochten in binnen- en buitenland. De ID renners rijden op een gewone racefiets, een tandem of een driewieler.

Sommige leden van ID-Cycling zijn tevens lid van een wielervereniging of de KNWU en kunnen dan ook deelnemen aan officiĆ«le wielerwedstrijden.  

In Zeeland worden jaarlijks speciale criteriums en tijdritten georganiseerd, soms als afwachtingswedstrijd van o.a. klassiekers en grote koersen.
Terug naar de inhoud