* Shirin van Anrooij - Zeeland op de Fiets

* Z E E L A N D OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Veldrijden  :  Shirin van Anrooij  >  Baloise Trek Lions 2023 - 2024.

* Shirin van Anrooij (Kapelle)
Baloise Trek Lions     veldseizoen 2023 - 2024 *
VELDRIJDEN : SHIRIN VAN ANROOIJ BIJ WIELERFLITS.NL

* Foto : Gavere 2022 *

Veldrit bondscoach Gerben de Knegt bij Wielerflits over SHIRIN VAN ANROOIJ die op 2 december terugkeert in het veld maar met de focus op het wegseizoen.
"Alleen is het niet zo dat ze nu een heleboel crossen minder doet dan vorige winter. Rond kerst zal ze veel rijden en ik denk ook dat ze een hoog niveau haalt. Zij is gewoon goed, zeker als ze wat gerust heeft. Met vijf of zes crossen in de benen, staat Shirin er. Die is ook veel te veel liefhebber".    Foto's: Facebook.  (17 november 2023)


RENTREE SHIRIN VAN ANROOIJ IN BOOM (B) OP ZATERDAG 2 DECEMBER
 
De talrijke supporters van Shirin van Anrooij kunnen hun idool binnenkort weer begroeten bij het veldrijden tijdens een weekend presentie in Belgische en Franse crossen. Van Anrooij nam vanaf medio oktober rust maar is nu weer gemotiveerd om zich te meten met de veldtoppers.

Voor haar rentree gaat de Bevelandse van Baloise Trek Lions op zaterdag 2 december naar de SP wedstrijd in het Belgische Boom. De start van de elite vrouwen is om 13.40 uur.
Een dag later (3 december) zal de Zeeuwse een rugnummer opspelden bij de Wereldbeker in het Franse Flamanville. Van Anrooij begint 13.40 uur aan haar Franse cross.

Van Anrooij over haar winterplanning: "Vervolgens trek ik weer naar Spanje voor een trainingsstage met de wegploeg. Daarna rijd ik half december de Wereldbeker van Namen, gevolgd door de drukke kerstperiode. Dan zal ik veel crossen afwerken. In januari ga ik dan weer op trainingsstage".
 Het 21 jarige supertalent zal in februari ook starten bij het WK veldrijden in het Tsjechische Tabor.   (15 november 2023)


* SHIRIN VAN ANROOIJ WINT IN TREK CUP KLASSEMENT

Shirin van Anrooij won in het Amerikaanse Waterloo een C2 cross die was opgenomen in het Trek Cup klassement. De 26 deelneemsters reden onder slechte weersomstandigheden met veel regen en wind.
 
Uitslag:  1. Shirin van Anrooij   46.32     2. Zoe Backstedt op 39 sec.      3. Manon Bakker op 59 sec.     4. Clara Honsinger op 2.07     5. Isabella Holmgren op 4.32.  (14 oktober 2023)* DERDE PLAATS SHIRIN VAN ANROOIJ BIJ EERSTE VELDRIT.
* COMPLETE TOP 5 NEDERLANDS.

Foto: Facebook.   Shirin van Anrooij startte in het warme Belgische Beringen en behaalde bij de seizoen opening meteen een podiumplaats. Fem Van Empel reed zonder noemenswaardige tegenstand naar de zege in de eerste Exact Ladies Cross met slechts 20 inschrijvingen.
Ceylin Del Carmen Alvarado vormde nog enigszins een bedreiging voor Fem Van Empel maar de huidige wereldkampioene reed al snel naar een riante voorsprong en zag de concurrentie pas terug bij de huldiging. Shirin van Anrooij maakte de top 3 compleet.

Shirin Van Anrooij toonde zich tevreden na haar eerste veldrit: "Met de benen die ik had, was dat het hoogst haalbare. Ik voel dat de frisheid eraf is. Ik rijd nog 1 veldrit en daarna gaat de riem er even af".


Uitslag:   1. Fem van Empel   (Jumbo Visma)   46.05      2. Ceylin del Carmen Alvarado  (Alpecin Deceuninck) op 1.18      3. Shirin van Anrooij   (Baloise Trek Lions) op 1.53        4. Aniek van Alphen  (Fenix Deceuninck) op 2.52         5. Annemarie Worst  (Fenix Deceuninck) op 3.08.   (8 oktober 2023)
Wielerflits.nl 8 oktober:


* WINTERSEIZOEN 22-24 : MINDER VELDRITTEN VOOR SHIRIN VAN ANROOIJ *

(Bron: Wielerflits september 2023)Terug naar de inhoud