* Middelburg Puntenkoers - Zeeland op de Fiets

* Z E E L A N D OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Wielrennen in de Hoofdstad van Zeeland   :    Middelburg  >  Nieuwe Ster Puntenkoers  >  1ste editie in 2024.
* STER PUNTENKOERS MIDDELBURG KAN NIET DOORGAAN IN 2023 *

* EERSTE EDITIE IN 2024 OP WIELERKALENDER *
 
De afgelasting is een teleurstelling voor organisator en initiatiefnemer Ard Ridderbos uit Nieuw en Sint Joosland: "Helaas komt de beveiliging niet goed rond, dus we krijgen geen vergunning. We gaan er alles aan doen om deze nieuwe wedstrijd volgend jaar wel op de kaart te zetten. We hebben nu ruim de tijd".   (5 mei 2023)


NIEUW IN MIDDELBURG OP VRIJDAGAVOND 9 JUNI:

'STER PUNTENKOERS'  DOOR CENTRUM HOOFDSTAD

Het centrum van Middelburg staat op vrijdagavond 9 juni 2023 in het teken van de wielersport. Trimbelangen Midden Zeeland (TMZ) presenteert een nieuw evenement. Bij de Ster Puntenkoers komt er startgelegenheid voor amateurs, D categorie/sportklasse en S/P.

Het programma bestaat uit een puntenkoers over 35 ronden van 1,2 km. door de binnenstad. Op de Markt zal om de 4 ronden gesprint worden voor de punten. De start is gepland om 19.00 uur. De huldiging van de 1ste Ster Puntenkoers Middelburg zal rond 21.30 uur plaatsvinden.

De initiatiefnemers zijn enthousiast en zien ruime kansen voor een wielerspektakel in de hoofdstad: "Een geweldige ambiance is verzekerd met de horeca op de Markt".  Terug naar de inhoud