* Fietsen & Zaken - Zeeland op de Fiets

* Z E E L A N D OP DE FIETS *
Ga naar de inhoud
* Fietsen & Zaken.     Tips en Berichten : info@zeelandopdefiets.nl

* NIEUWE 'CUBE STORE ZEELAND' IN MIDDELBURG.

* PROFPLOEG 'INTERMARCHE CIRCUS WANTY' VANAF 2014 OP CUBE FIETSEN.


Fotografie : Wij Zijn De Stad.  De fietsbranche in Middelburg is uitgebreid met een vernieuwde speciaalzaak. Naast de Laan van de Verenigde Naties heeft Minnaar Wielersport in maart 2023 een nieuwe start gemaakt met de opening van de Cube Store Zeeland.

De eigenaren Maurice Minnaar en Ronald Roelse, die sinds 2014 op de huidige locatie zitten, gaan zich in de bedrijfsvoering concentreren op het merk Cube Bikes. Minnaar begon in april 2006 in de tweewielersector. Hij opende toen een zaak in de Veerseweg in de hoofdstad van Zeeland en verhuisde acht jaar later naar de rand van de Griffioen wijk achter tankstation Haan.In het profpeloton koerst de Belgische formatie Intermarche - Circus - Wanty vanaf 2014 op racefietsen van Cube. Hun hoofdkantoor staat in Waldershof. De Duitse fietsfabrikant heeft 850 medewerkers in dienst en het brede Cube assortiment wordt in 68 landen aangeboden.


Wielerploeg ICW heeft 29 renners op de selectielijst 2023. De Hollandse inbreng komt van Mike Teunissen, Taco v.d. Hoorn (foto) en Boy van Poppel.


De Zeeuw Marco Minnaard (Wemeldinge / foto) stond van 2014 t.m. 2019 op de loonlijst van de sponsors Wanty en Gobert. Zijn ploegleider was de sympathieke Belg Hilaire Van der Schueren.   (10 april 2023)


Terug naar de inhoud